Okoball, bola de rentar

    GARANTIA DE SATISFACCIÓ

Tots els articles subministrats tenen la garantia directa del fabricant.

Revisem tots els seus productes per a oferir-te les millors garanties però si a pesar d'això desitja realitzar una devolució, té un termini de 15 dies a contar des de la data de recepció. Les despeses d'enviament i recollida en aquest cas correran per compte del client.

Per a realitzar aquesta devolució, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original. Una vegada rebuda la mercaderia en els nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import si s'escau.

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes defectuosos i enviaments erronis, sent nosaltres qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 15 dies contats des de la data de recepció de l'enviament. En aquests casos el procediment a seguir és posar-se en contacte amb el Departament d'Atenció al Client en el (+34) 616 177 965 per a sol·licitar la recollida del paquet i els motius de la devolució.

Bola de lavar
Okoball
Econòmica

Bola de secado 
     
política de privadesa · Garantia de satisfacció       Disseny web