Okoball, bola de rentar

    POLÍTICA DE PRIVADESA

1.- En el moment en que un client es registra en el nostre servidor segur o realitza una comanda, les seves dades personals, domiciliaris, i els relatius a les seves compres i formes de pagament, són incorporats a la nostra base de dades per a tramitar la comanda.

2.- Llei de protecció de dades:

En compliment del disposat en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informar que:

  • NORDWEY s.l. domiciliada al c/ Doctor Trueta 157 baixos 08005 Barcelona, C.I.F. B-60686870. informa als usuaris del portal www.okoball.es sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal, amb la finalitat de que els usuaris de l'esmentat portal decideixin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar-los.

  • NORDWEY s.l. de conformitat amb els requeriments legalment establerts, ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de dades de caràcter personal i ha instal·lat tots els mitjans tècnics i organitzatius al seu abast per a tractar d'evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat dels mateixos. Sense perjudici de l'indicat, l'usuari reconeix que les mesures tècniques no són infalibles a Internet.

  • D'acord amb la legislació vigent, tots els clients de NORDWEY s.l. tenen el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades. A més, en qualsevol moment, el client pot manifestar el seu desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per a exercitar aquests drets, els clients poden dirigir-se per correu postal a l'adreça: c/. Doctor Trueta 157 baixos 08005 Barcelona (Att. Departament d'Atenció al Client), trucar al telèfon (+34) 93 221 05 99 , o enviar un correu electrònic a l'adreça info@okoball.es

  • Per al millor compliment dels seus serveis, NORDWEY s.l. es troba obligat a facilitar determinades dades dels seus clients (nom, adreça, telèfon, etc.) a altres empreses que col·laboren amb la prestació del servei (transportistes, instal·ladors, entitats financeres, etc.). En tots els casos, les dades que es faciliten són les estrictament necessaries per a l'activitat concreta que es realitzi.

Bola de lavar
Okoball
Econ˛mica

Bola de secado 
     
política de privadesa · Garantia de satisfacció       Disseny web